CURSURI DESCHISE 2013

Centrul de Dezvoltare Managerială Cluj-Napoca

Scurtă descriere

30-31 Ianuarie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM:  Dezvoltarea abilităților interpersonale, cu Andreea Toncean și Alin David. Acest curs răspunde la întrebarea „Cum păstrăm relații de calitate?”, oferind posibilitatea dezvoltării abilităților de relaționare cu ceilalți, atât prin conștientizarea preferințelor proprii de relaționare cât și prin învățarea unor tehnici de abordare a relațiilor noastre la locul de muncă și nu numai.

7-8 Februarie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM: Înfruntarea tigrului – Conflicte sănătoase pentru relații bune cu Cosmin Briciu si Larisa Nica, propune modalități de  întărire a relațiilor interpersonale si interdepartamentale prin abordarea constructivă a conflictelor.

11-15 Februarie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM:  Formare de Formatori, cu Donatela Preda și Silvia Păulescu. Procesul de facilitare a învățării la adulți presupune capacitatea de a înțelege modul în care se produce transferul în practică al cunoștințelor. Cursul oferă participanților un kit de instrumente și tehnici necesare oricărui formator, de la dezvoltarea și conceperea unui program până la gestionarea participanților dificili și evaluarea programului spre o îmbunătățire permanentă. Noi credem că învățarea autentică se produce prin analiza experiențelor trăite și de aceea oferim cursanților noștri posibilitatea exersării abilităților de formator pe parcursul programului. Cursul este certificat CNFPA.

19-20 Februarie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM: Aprecierea performantelor, cu Florin Petean si Alin David, discută procese si metode de a stimula performanța viitoare prin crearea unui context pozitiv si apreciativ in relația dintre manager si colaboratori.

7-8 Martie 2013, Cluj-Napoca –  Curs CDM: Orientare pe rezultate – cu Silvia Păulescu și Ovidiu Dan. Într-o lume în care presiunea performanțelor și a termenelor limită este în continuă creștere, vă propunem o analiză critică asupra modului în care ne raportăm la obiectivele propuse și a măsurii în care reușim să le atingem. Cursul oferă, de asemenea, tehnici eficiente de maximizarea a șanselor de a obține rezultatele dorite și de a crește gradul de satisfacție în raport cu activitatea noastră.

13-15 Martie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM:  Manager pentru prima dată, cu Donatela Preda și Ilinca Costisor. Programul oferă participanților abilități și cunoștințe de bază necesare unui nou manager astfel încât să valorifice potențialul echipei pe care o coordonează și să obțină rezultatele așteptate.

25-29 Martie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM: Managementul proiectelor, cu Silvia Păulescu și Ovidiu Dan. Cursul își propune introducerea în domeniul managementului de proiect a participanților și familiarizarea lor cu instrumentele și tehnicile specifice folosite în lucrul pe proiecte, de la definirea și planificarea unui proiect, la gestionarea resurselor și motivarea echipei de proiect. Cursul este certificat CNFPA.

10-11 Aprilie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM:  Comunicare interculturală, cu Florin Petean și Larisa Nica, permite înțelegerea diferențelor culturale si sursele acestora (naționale, departamentale, personale etc.) si modalități practice de răspuns la aceste  diferențe in procesele de comunicare interpersonala.

16-17 Aprilie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM:  Împreună spre succesCoaching, cu  Alin David și Larisa Nica. Coaching-ul este modalitatea prin care iți poți sprijini membrii echipei în drumul lor spre performanță atât la nivel individual cat si la nivel de echipa. Totodată oferă cadrul pentru dezvoltarea strategiilor de succes si găsirea soluțiilor la probleme complexe. Programul oferă răspunsul la întrebările De ce?, Când? și Cum? se aplică coaching-ul în organizații.

24–25 Aprilie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM: Recrutare și selecție de personal, cu Silvia Păulescu si Larisa Nica. Omul potrivit la locul potrivit a devenit încet, dar sigur o sintagmă care cu greu își mai găsește un corespondent în realitate. Vă invităm să descoperim împreună cum să ne facem singuri norocul atunci când vine vorba de găsirea și angajarea celor mai buni profesioniști pentru pozițiile pe care le avem vacante. De la nevoia de angajare și până la integrarea în colectiv a noului angajat, este un drum care trebuie parcurs conștientizând bunele practici și indicatorii de reușită. Cu un puternic accent practic, cursul de față își propune dezvoltarea capacității cursanților de a derula procese de recrutare și selecție de succes.

23-24 Mai  2013, Cluj-Napoca –  Curs CDM: Cum să câştigi într-o negociere – cu Cosmin Briciu si Andreea Toncean, analizează principiile şi tehnicile unei negocieri bazate pe    câştig-câştig, conducând la cele mai bune rezultate atât în negocierile comerciale, cât şi în cele din activitatea de zi cu zi a unei organizaţii.

28-29 Mai 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM:  Prezentări de succes, cu  Donatela Preda si Ilinca Costișor. Programul oferă participanților metode și tehnici concrete de pregătire și susținere a unor prezentări de impact și oportunitatea exersării acestor tehnici într-un mediu de învățare deschis practicării și dezvoltării abilităților dorite.

4-5 Iunie 2013, Cluj-Napoca – Curs CDM: Managementul relațiilor dificile la locul de muncă, cu Andreea Toncean și Ovidiu Dan, abordează modul de construcție al relațiilor sănătoase la locul de muncă, precum și dificultățile întâmpinate cu scopul de a crea un mediu de lucru performant.

13-14 Iunie 2013, Cluj-Napoca –  Curs CDM: Tehnici și metode de creștere a productivității muncii – cu Horațiu Fufezan și Larisa Nica. Cursul prezintă tehnici și metode utilizate de către companii pentru ameliorarea și eficientizarea proceselor productive precum și aspecte cheie privind implementarea acestora la locurile de muncă ale participanților.

Comments are closed.