Despre CDM

De ce? (Viziune)

Ţelul nostru este să devenim o organizaţie model, foarte respectată pentru sprijinul dat în transformarea şi dezvoltarea organizaţiilor.

Cum? (Misiune)

Îi ajutăm pe oameni să își elibereze creativitatea, să fie responsabili pentru propria dezvoltare și să contribuie semnificativ la dezvoltarea organizației în care lucrează. Ca să atingem aceste rezultate, sprijinim organizațiile să definească acele comportamente și practici care sunt cele mai productive pentru propria dezvoltare.

Ce? (Misiune)

Echipa noastră de profesionişti asigură prin prestaţii la standard internaţional servicii de training şi consultanţă ce răspund în mod creativ evoluţiilor din mediul de afaceri.

Valori

1. De spirit
Vrem să fim capabili să transformăm ceea ce pare acum “teorii predicate” în practici ale organizatiilor, în credinţe ale clienţilor, prin construirea de abilităţi în interiorul organizaţiilor şi indivizilor.

2. Pentru clienţi
Vom construi relaţii de durată cu clienţii pe care-i vom servi, muncind alături de ei pentru că vrem să învăţăm şi să creştem împreună.

3. Sănătate de termen lung
Să construiască o bază viabilă pentru viitor, investind în cel mai preţios capital al consultanţei: reputaţia şi valoarea echipei de consultanţi. Reputaţia firmei este clădită de oameni creativi şi inovatori, a căror valoare şi capacitate de a munci va fi recunoscută şi răsplătită. Munca consultanţilor este sprijinită de echipamente şi tehnologii educaţionale moderne.

4. De încredere
Noi suntem o organizaţie care îşi respectă promisiunile, prin oamenii săi care sunt de încredere, oneşti  şi pe care te poţi baza.

5. Patriotică şi filantropică
Eforturile noastre pentru România pe care o dorim sunt direcţionate în sprijinul pe care-l vom oferi pentru eficienţa managerilor prin contribuţia activă la schimbarea mentalităţilor. Vom demonstra că noi, românii suntem capabili şi inteligenţi, că suntem capabili să învăţăm.

6. Non-agresivă
Între concurenţă şi parteneriat este doar un singur pas; iar cei cu care concurăm sunt de două feluri. Unii cred cu sinceritatate în misiunea lor de sprijinire a eforturilor de schimbare şi se vor bucura de succes, iar alţii care profită de o piaţă needucată şi se vor bucura de eşec. Îi vom sprijini pe toţi să îşi atingă obiectivele cât mai repede.

Comments are closed.