Istoric

Centrul de Dezvoltare Managerială a fost constituită ca fundaţie în 1995. Fondatorii noştri  sunt: Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Banca Transilvania, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Leumi Bank, Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică.

CDM Consulting a fost gândit ca o divizie de consultanţă, fiind structura care oferă programe de consultanţă şi training dedicate companiilor.

Credem în deviza noastră, “Business is Learning” şi acest principiu îl aplicăm atât în munca noastră pentru clienţi cât şi în interiorul CDM, prin programele interne de dezvoltare şi perfecţionare continuă a cunoştinţelor practice şi teoretice. Sursa principală de experienţă şi învăţare este munca alături de clienţii noştri, şi o completăm prin pregătirea consultanţilor continuă prin participarea la  stadii de pregătire în ţară şi străinătate oferite de instituţii prestigioase din Italia –  Gruppo SOGES, Finlanda – Tulossilta, Marea Britanie – Ashridge Management College, Chartred Institute of Marketing, DUBS  University, Sunridge Park etc.

Creşterea şi dezvoltarea noastră a fost facilitată de programul iniţial bine structurat, pe o durată de peste trei ani,  de dezvoltarea a abilităţilor de consultanţă şi training ale membrilor CDM gândit de Roffey Park Management Institute, Marea Britanie. Munca alături de consultanţii de la Roffey Park şi alţi parteneri ne-a format nu doar abilităţi şi expertiză, ci ne-a dat şansa să ne construim valori organizaţionale clare şi principii etice solide în relaţia cu partenerii noştri.

Din 1997, Centrul de Dezvoltare Managerială  este afiliat la Roffey Park Management Institute, una din cele mai prestigioase instituţii de management din Europa, cu experienţă în transformarea organizaţiilor de peste 60 de ani.

Comments are closed.