PIERDUȚI ÎN PUSTIU

OBIECTIVE:

  • Dezvoltarea abilităților de comunicare și de rezolvare a unor probleme dificile sub presiunea timpului.
  • Exersarea abilităților de analiză și rezolvare a problemelor  într-o echipă, cu valorificarea talentelor și a competențelor fiecărui membru din echipă.
  • Exersarea abilităților de prioritizare și de luare a deciziilor cu asumare de riscuri calculate.
  • Planificarea de acțiuni pentru reducerea riscurilor sau monitorizarea acestora.
  • Clarificarea normelor de lucru în cadrul echipei care să faciliteze câștigarea încrederii interpersonale și obținerea rezultatelor dorite.

Nr. persoane 10-100

4 ore (adaptabil)

Indoor / Outdoor

Întotdeauna v-ați dorit o vacanta liniștită, pe apele cristaline ale unui lac. Deja vă vedeți cu undița în mână, la pescuit, contemplând peisajul și gândindu-vă la lucrurile frumoase din viața voastră……

Mai aveați puțin până la destinație dar v-ați abătut ușor de la ruta de zbor pentru a admira de sus un faimos vulcan adormit. Pilotul se întoarce pe ruta prestabilită inițial, pentru a vă duce către destinația mult așteptată, când deodată, unul dintre motoarele hidroavionului se oprește și acesta începe să cadă în picaj. Datorită experienței pilotului ați supraviețuit, însă ați rămas fără nici o cale de comunicare cu baza aeriană de unde ați plecat. Deoarece hidroavionul nu era pe traseul de zbor prestabilit, aceasta ar putea fi o problema pentru echipa de salvare pe care o așteptați.

O aventura cu peripeții în care timpul nu este aliatul vostru, deoarece nopțile aici sunt reci și periculoase, iar voi va trebui să luați deciziile cele mai bune într-un timp foarte scurt, pentru a supraviețui în sălbăticia locului.