Recomandările clienților

Ne onoreaza

  • Anita Elena Nutu

Anita Elena Nutu - Manager

In primul rand felicitari pentru curs! Toti am fost incantati si am inceput sa punem in aplicare ce am invatat acolo; in primul rand in ceea ce priveste comunicarea unde am observat imbunatatiri; mai multa rabdare din partea unora, in acelasi timp si flexibilitatea a crescut la nivelul echipei, ii vad mai deschisi.In ceea ce priveste experienta mea, participand la follow-up i-am cunoscut mai bine pe colegii mei.

Anita Elena Nutu
  • Sanda Nicoara

Sanda Nicoara, CEO and General Manager, Groupama

“Am fost deosebit de mulțumită de asistența pe care CDM ne-a oferit-o în livrarea și pregătirea Conferințelor Anuale Naționale de Vânzări Groupama (în două ocazii consecutive), cât și de programele de training și consultanță de la începuturile SAR Asigurari, încă din 1994. Echipa CDM ne-a demonstrat abilități de facilitare foarte bune și deasemena o înțelegere de profunzime a problemelor de management. Programul de training deschis Personal Power and Effectiveness la care am fost participant mi-a permis să îmi dezvolt atât conștientizarea propriilor mele preferințe dar și impactul pe care acestea îl au asupra celorlalți cât și abilitățile în abordarea mai rapidă a situațiilor provocatoare și să le depășesc“.

 

Sanda Nicoara
  • Camelia Roman

Camelia Roman, Vice Președinte Supply Chain Management, Leoni Wiring Systems, Germany

“Rolurile mele precedente de Manager Logistic și Manager de producție pentru fabrica din România mi-au dat oportunitatea de a utiliza deseori serviciile CDM. Programele lor de training și de consolidare de echipă ne-a permis, colegilor mei și mie să reflectăm mai mult și să ne angajăm în procese profunde de identificare și aplicare a unor comportamente mai productive.

Activitățile de team building au fost bine organizate, cu o varietate de activități amuzante dar care au permis și o relfectare profundă, cu o bună varietate de tematici și ritm, dar și de informații. Cu toții (colegii mei și cu mine) am învățat multe unii despre alții, și am învățat să me respectăm mai mult!”

Camelia Roman
  • Florin Pana

Florin Pana, Training Manager Renault Romania

“SC Automobile Dacia și în ultimii ani și celelalte entități ale  Renault Romania Group au colaborat cu CDM în cadrul unor programe de dezvoltare managerială multi-anuale are au cuprins peste 700 de participanți

În programele livrate de trainerii CDM am apreciat atât înțelegerea contextului organizațional dar și preocuparea sădită în managerii participanți pentru transfer și aplicare în practica cotidiană a modelelor și principiilor discutate.

Un aspect important care diferențiază CDM de alți furnizori de training cu care am lucrat este sprijinul profesional pe care l-am primit, bazat pe înțelegerea modului în care managerii învață și se dezvoltă, sprijinind schimbări profunde la nivel de atititudini, orientate spre rezultate de termen lung care au putut fi integrate dar și menținute în practica managerială curentă. “

 

Florin Pana

Clienți CDM

Printre clienții noștri se numără:

logo-Akta
logo-Alcatel-Lucent
logo-AstraVagoaneCălători
logo-ATPExodus
logo-BancaTransilvania
logo-BCR
logo-Betfair
logo-Bombardier
logo-BOSCH
logo-BRD
logo-Carpatcement HeidelbergcementGroup
logo-Compexit
logo-Damen
logo-DelphiRomânia
logo-Ductil
logo-Electroprecizia
logo-ElitePromotion
logo-ELM
logo-Enel
logo-Enel1
logo-EXL-Service-România
logo-Fabryo
logo-Farmec
logo-FaureciaAutomotiveSeating
logo-FordRomânia
logo-Friesland
logo-GroupamaAsigurari
logo-GrupRenault
logo-Hirschmann
logo-Interbrands
logo-Iproeb
logo-Iquest
logo-ISDC
logo-KraftFoods
logo-Kuhnke
logo-Lafarge
logo-Lear
logo-LeoniWiringSystems
logo-Michelin
logo-Nokia
logo-OMVPetrom
logo-OrklaFoods
logo-PriceWaterhouse-Coopers
logo-RMBInterAuto
logo-Rombat
logo-Siemens
logo-supremia
logo-Tenaris
logo-TerapiaRanbaxy
logo-VCST
logo-Wayfare
logo-WörwagPharma
logo-Yonder
fujikura-logon
logo-interbrands