Codruța Burda

Codruța Burda

Consultant

Echipa CDM s-a mărit în aceasta toamnă cu noi consultanți. Cel mai proaspăt consultant al echipei noastre este Codruța Burda. Anterior a lucrat într-o companie multinațională în departamentul de  învățare și dezvoltare, într-o echipă regională, facilitând cursuri în sală și virtuale cu participanți din Edinburgh, Budapesta, Cairo și Romania (mai multe locații), contribuind la selectarea și dezvoltarea liderilor și la schimbarea culturii organizaționale.

Are 11 ani experiență în managementul resurselor umane, peste 5 ani în management operațional, management de proiecte, în organizații diverse din for-profit și non-profit, guvernamental și non-guvernamental, educație, dezvoltare comunitară sau protecția copilului. Codruța a gestionat granturi din bugete guvernamentale românești, americane, australiene, canadiene, UE, dar și fonduri private. Experiența ei cuprinde și aproximativ 8 ani de muncă de coordonare a departamentului de resurse umane la nivel internațional, cu echipe multiculturale diverse și pe un teritoriu geografic sau legislativ divers. A lucrat cu echipe diverse față in față sau a coordonat echipe virtuale din Pakistan, Afganistan, Armenia, Georgia, Azerbaidjan, Liban, Turcia, Irak, Israel, Bosnia si Herțegovina, Albania, Serbia, Romania, Kosovo, Iordania si Cipru.

Codruța este absolventă de Psihologie și de Asistență Socială, specializată în Psihologie Organizațională, Master în Resurse Umane și Master pe Leadership pentru Organizații Internaționale. Pe parcursul experienței ei, Codruța a cunoscut și lucrat cu sute de lideri sau potențiali lideri. În acest mod, a învățat să adapteze conținutul cursurilor și stilul de facilitare la o audiență diversă. Are multă experiență în gestionarea schimbărilor (în plan organizațional, de echipe sau personal), programe de dezvoltare a liderilor și dezvoltarea proceselor de resurse umane.

Codruța este pasionată de transformarea personală și organizațională, fapt care se reflectă în misiunea personală de a sprijini liderii și organizațiile în dezvoltarea lor.

Email: codruta@cdm.ro

Team

Raul Marina

Raul Marina

Consultant
Oana Tue

Oana Tue

Trainer & Coach
Melinda Cistelecan

Melinda Cistelecan

Carmen Copîndean

Carmen Copîndean

Consultant Senior