Donatela Preda

Donatela Preda

Consultant Senior

Donatela Preda are o experiență de 18 ani în recrutare și selecție de personal, training și consultanță în management și dezvoltare personală, cu diferite companii din industria IT, bancară, automotive, producție, servicii, etc. A susținut și coordonat programe de dezvoltare managerială ample (cu o durata de 8 luni), facilitare de schimbări organizaționale (New-Team Start-Up, Transition Planning, Intergroup Mirror, Role Development, Team Goal Setting), facilitare de grupuri de sprijin pentru susținerea schimbărilor în practica curentă, proiectare și facilitare Centre de Evaluare si Dezvoltare de Competențe.

Donatela a ”trăit” și practicat managementul proiectelor și al echipelor, dezvoltând și coordonând proiecte interne și externe, multe dintre acestea finanțate din fonduri europene (Fondul Social European, ACCES, PHARE)  sau din alte surse externe.

Donatela este psiholog, cu master în domeniul Resurselor Umane, certificată în metodologia Hogan pentru proiectarea și implementarea Centrelor de Evaluare şi Dezvoltare,  Formator ANC, Evaluator de Competențe Profesionale, Facilitator 6 Thinking Hats și Design Thinking.

Consideră că fiecare persoană poate să ajungă la schimbările dorite dacă i se oferă un mediu structurat de analiză și acțiune. De aceea, în cadrul programelor pe care le-a facilitat, a încurajat participanții să se focalizeze pe talentele existente și pe problemele reale cu care se confruntă, să recunoască ”învățarea” atunci când se întâmplă și să găsească soluții.

Email: donab@cdm.ro

Team

Monica Mărginean

Monica Mărginean

Florin Ioan Petean

Florin Ioan Petean

Director Executiv
Aneta Neagomir

Aneta Neagomir

Consultant
Codruța Burda

Codruța Burda

Consultant