PROGRAME DE CONSULTANȚĂ

Ne propunem să înțelegem realitatea internă a companiilor client înainte de a implementa procese de consultanță organizațională. Facilităm procese de consultanţă participative (alături de o echipă din organizația client) și oferim soluții personalizate, pentru a facilita managerii și companiile să obțină rezultatele propuse. Am lucrat cu manageri sau echipe de vârf / de mijloc din companii pentru a-i ajuta să își crească impactul individual, organizational și de business.

Echipa noastră are un nivel de expertiză care acoperă următoarele domenii descrise mai jos. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

Dezvoltarea sau îmbunătăţirea de sisteme organizaţionale

Dezvoltăm sau contribuim la îmbunătățirea sistemelor de resurse umane din companii, în organizarea și planificarea resurselor umane, a diferitelor departamente, în identificarea competențelor cheie, etc.

Procese de transformare organizaţională

Implementăm procese de diagnoză organizațională, definire de obiective și strategii, consultanță pe dezvoltare organizațională și procese de facilitare la nivel de grupuri și individual.

Centre de Evaluare și Dezvoltare

Proiectăm și susținem Centre de Evaluare și Dezvoltare (Assessment and Development Centers) oferind sprijin organizațiilor pentru a-și defini performanțele așteptate în pozițiile cheie, pentru a selecta oamenii cei mai potriviți pentru aceste poziții și pentru a le dezvolta competențele solicitate de acestea.