OPEN AIR FEST

OBIECTIVE:

  • Crearea unei atmosfere de încredere care facilitează comunicarea, sprijinul reciproc, colaborarea între participanți, inter-echipe și crearea identității de echipă unitară.
  • Clarificarea normelor de comunicare în cadrul echipei care să faciliteze câștigarea încrederii interpersonale și obținerea rezultatelor dorite.
  • Conștientizarea interdependenței dintre membrii echipei și a contribuțiilor individuale la succesul echipei.
  • Aplicarea principiilor esențiale de lucru în echipă care contribuie la construirea de relații funcționale și la atingerea obiectivelor dorite (claritate și structură, responsabilitate, adaptabilitate, orientare pe rezultate).
  • Conștientizarea principiilor de calitate în atingerea obiectivelor echipei și contribuția fiecărui membru din echipă pentru atingerea acestora.
  • Analiza punctelor tari ale echipei și ale aspectelor de îmbunătățit.
  • Definirea unui plan de acțiune la nivel de echipă și ale acțiunilor de sprijin la nivelul fiecărui membru din echipă.

Nr. persoane 20-200

8 ore (adaptabil)

Indoor / Outdoor

OPEN AIR FEST este o simulare a unui FESTIVAL în aer liber în care participanții, împărțiți în 3 zone tematice (AER, PĂMÂNT, APĂ), au libertatea de a construi cu resursele disponibile un mediu distractiv, potrivit pentru a încuraja ieșirea din zona de confort și încărcarea cu energie…pentru multă vreme!!

Fiecare echipă va crea atelierele festivalului sub tematica dată, respectiv probe care vor fi desfășurate de către echipele adverse și vor stabilii elementele distincte fiecărei echipe (steagul festivalului, amenajarea arenei, dansul HAKA – elemente integrate în evoluția finală a tuturor participanților).

Pe parcursul acestei activități echipele își vor valorifica abilitățile de a agrea și implementa strategii comune prin valorificarea abilităților de planificare, creativitate, comunicare eficientă inter-echipe, aliniere abilităților și contribuțiilor membrilor echipelor pentru a organiza festivalul în aria și tematica alocată. Managementul resurselor și a timpului sunt alte abilități esențiale pentru finalizarea la timp proiectului.