TEAM COOKING

OBIECTIVE:

  • Crearea unei atmosfere de competiție și colaborare savuroasă și motivantă între echipe cu focalizare pe elemente de planificare, management al timpului, alocare de resurse si task-uri, creativitate, comunicare și luarea deciziilor.
  • Stimularea încrederii între membrii echipelor de lucru și inter-echipe care facilitează sprijinul reciproc între membrii echipei pentru obținerea produsului final – ”gătitul cot la cot” oferă o perspectivă nouă asupra spiritului de echipă.
  • Aplicarea principiilor esențiale de lucru în echipă care contribuie la depășirea blocajelor de relaționare ca urmare a angajamentului asumat la nivel de echipă.

Nr. persoane 10-30

6 ore (adaptabil)

Indoor / Outdoor

Team Cooking este o activitate specială, însă Team Cooking cu CDM este o experiență a detaliilor: meniu, ingrediente, atmosferă, locație, distracție. Am conceput aceste detalii din pasiunea pe care o avem pentru a oferi o experiență de calitate, satisfacția de a depăși așteptări și de a primi cate un ‘wow’, ‘amazing’, ‘extraordinar’, ’felicitări’ la finalul fiecărei experiențe împreună.

Participanții vor concepe împreună meniul, vor alege ingredientele pentru fiecare fel de mâncare și vor găti sub atenta supraveghere a unui Chef renumit.

Rezultatul?…….Vă lăsăm pe voi să dați calificative.