VRĂJITORUL DIN MUNTE

OBIECTIVE:

  • Generarea unor oportunități de cunoaștere a membrilor echipei de lucru și a celor din echipele conexe.
  • Crearea unei atmosfere de încredere care facilitează sprijinul reciproc și schimbările constructive.
  • Promovarea coeziunii în echipa prin explorarea nevoilor și intereselor membrilor
  • Conștientizarea contribuției individuale la succesul echipei.
  • Creșterea performanței echipelor prin intermediul activităților experiențiale și îmbunătățirea relațiilor interpersonale prin aprofundarea cunoașterii informale.

Nr. persoane 10-200

6 ore (adaptabil)

Indoor / Outdoor

Vrăjitorul… Nimeni nu știe cine este, dar legenda spune că acum sute de ani s-a ascuns în Munte și nu a mai plecat de acolo. Un grup de muritori sfidează regulile Muntelui și încearcă să afle dacă povestea este doar mit…..sau realitate?

Timp de câteva ”secole”, membrii echipei vor experimenta diverse provocări menite să crească nivelul de încredere în capacitatea echipei și să dezvăluie punctele tari și cele pe care merită să le îmbunătățească, iar în tot acest timp participanții vor exersa o serie de abilități esențiale lucrului în echipă: comunicare, rezolvare de probleme, luarea deciziilor, asumarea riscului, rezolvarea conflictelor, aplicarea de norme de lucru în echipă pentru creșterea încrederii și cunoașterii interpersonale.

Participanții vor fi vrăjiți de îndată ce vor intra în munte, vor căuta împreună prin haosul creat elemente pentru a se proteja de orice viitoare altă vrajă. Vor face o construcție magică cu ajutorul căreia vor transmite vrăjitorului o incantație, iar pentru a se putea întoarce în siguranță acasă, vor căuta împreună o formulă magică.

Finalizând aceste probe, ei vor fi recompensați cu distracție și voie bună.