Scurt istoric CDM

Centrul de Dezvoltare Managerială a început să funcţioneze în 1 Octombrie 1994 avand statut de fundație. Fondatorii noştri sunt: Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Banca Transilvania, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Cluj, Consiliul Judeţean Cluj, Leumi Bank, Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică.

CDM Consulting a fost gândit ca o divizie de consultanţă, fiind structura care oferă programe de consultanţă şi training dedicate companiilor.

Credem în deviza noastră, “BUSINESS IS LEARNING” şi acest principiu îl aplicăm atât în munca noastră pentru clienţi cât şi în interiorul CDM, prin programele interne de dezvoltare şi perfecţionare continuă a cunoştinţelor practice şi teoretice. Sursa principală de experienţă şi învăţare este munca alături de clienţii noştri, şi o completăm prin pregătirea consultanţilor continuă prin participarea la stadii de pregătire în ţară şi străinătate oferite de instituţii prestigioase din Italia – Gruppo SOGES, Finlanda – Tulossilta, Marea Britanie – Ashridge Management College, Chartred Institute of Marketing, DUBS University, Sunridge Park etc.

Creşterea şi dezvoltarea noastră a fost facilitată de programul iniţial bine structurat, pe o durată de peste trei ani, de dezvoltarea a abilităţilor de consultanţă şi training ale membrilor CDM gândit de Roffey Park Management Institute, Marea Britanie. Procesele puternice utilizate în munca noastră alături de clienţii noştri au influenţat de asemenea şi evoluţia noastră şi au creat schimbări importante în noi înşine şi în CDM ca organizaţie.

Munca alături de consultanţii de la Roffey Park şi alţi parteneri ne-a format nu doar abilităţi şi expertiză, ci ne-a dat şansa să ne construim valori organizaţionale clare şi principii etice solide în relaţia cu partenerii noştri.

Din 1997, Centrul de Dezvoltare Managerială este afiliat la Roffey Park Management Institute, una din cele mai prestigioase instituţii de management din Europa, cu experienţă în transformarea organizaţiilor de peste 60 de ani.

Misiune CDM

“Ţelul nostru este să devenim o organizaţie model, foarte respectată pentru sprijinul dat în transformarea şi dezvoltarea organizaţiilor. Echipa noastră de profesionişti asigură prin prestaţii la standard internaţional servicii de training şi consultanţă ce răspund în mod creativ evoluţiilor din mediul de afaceri.”

Unul din scopurile noastre centrale este să sprijinim procesele complicate de definire şi dezvoltare ale comportamentelor şi practicilor productive ale organizaţiilor încurajând oamenii să-şi elibereze potenţialul creativ şi să fie responsabili pentru propria dezvoltare şi dezvoltarea organizaţiei în care lucrează.

Valori CDM

De spirit

Vrem să fim capabili să transformăm ceea ce pare acum “teorii predicate” în practici ale organizatiilor, în credinţe ale clienţilor, prin construirea de abilităţi în interiorul organizaţiilor şi indivizilor.

Pentru clienţi

Vom construi relaţii de durată cu clienţii pe care-i vom servi, muncind alături de ei pentru că vrem să învăţăm şi să creştem împreună.

Sănătate de termen lung

Să construiască o bază viabilă pentru viitor, investind în cel mai preţios capital al consultanţei: reputaţia şi valoarea echipei de consultanţi. Reputaţia firmei este clădită de oameni creativi şi inovatori, a căror valoare şi capacitate de a munci va fi recunoscută şi răsplătită. Munca consultanţilor este sprijinită de echipamente şi tehnologii educaţionale moderne.

De încredere

Noi suntem o organizaţie care îşi respectă promisiunile, prin oamenii săi care sunt de încredere, oneşti şi pe care te poţi baza.

Patriotică şi filantropică

Eforturile noastre pentru România pe care o dorim sunt direcţionate în sprijinul pe care-l vom oferi pentru eficienţa managerilor prin contribuţia activă la schimbarea mentalităţilor. Vom demonstra că noi, românii suntem capabili şi inteligenţi, că suntem capabili să învăţăm.

Non-agresivă

Între concurenţă şi parteneriat este doar un singur pas; iar cei cu care concurăm sunt de două feluri. Unii cred cu sinceritatate în misiunea lor de sprijinire a eforturilor de schimbare şi se vor bucura de succes, iar alţii care profită de o piaţă needucată şi se vor bucura de eşec. Îi vom sprijini pe toţi să îşi atingă obiectivele cât mai repede.

Echipa CDM

Codruța Burda

Codruța Burda

Consultant
Carmen Copîndean

Carmen Copîndean

Consultant Senior
Horaţiu Augustin Fufezan

Horaţiu Augustin Fufezan

Consultant Senior
Raul Marina

Raul Marina

Consultant